Bossens Psyk Hjørring

Bossen’s er et firma, der specialiserer sig i at tilbyde hjælp inden for psykiatrien, på bosteder og plejehjem. Vi bærer en dyb ære i vores arbejde og lægger vægt på værdier som anerkendelse, respekt og empati over for hver enkelt borger, vi er her for at hjælpe.

Erfarne Psykiatriske Vagter og Uddannede Vagter for Din Sikkerhed

Vores team består af erfarne psykiatriske vagter og uddannede vagter med mere end 35 års erfaring. Vi stræber altid efter at håndtere enhver situation gennem dialog. Vi er nærværende og tilgængelige og tager os altid tid til at lytte og kommunikere med gæsterne for at sikre en tryg atmosfære. Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe med at skræddersy en sikkerhedsløsning, der passer til dine behov og forventninger. Din tryghed og tilfredshed er vores højeste prioritet.

Sikkerhedsløsninger til alle formål

Igennem vores mange år i brancen, har vi altid arbejdet ud fra det holistiske menneskesyn og respekter den enkeltes selvbestemmelsesret. Dette har givet os stor erfaring indenfor menneskelige adfærd, samt håndtering af de forskellige personligheder. Vi bruger guidning og vejledning som redskaber til at opnå målende med den enkelte opgave, samt sikrer at personalet kan føle sig trygge og at der skabes ro på afdelingen. Dette gør vi i samarbejde med personalet samt ledelsen og ud fra de ønsker som der vil være i forhold til den enkelte opgave. Vi har stor erfaring både i forhold til psysisk sygdomme bla, demens, borderline og skizofreni samt erfaring med domsanbragte og borgere med udadreagerende adfærd. Kontakt os

Vores personale er trænet i at udvise rolig adfærd og holde hovedet koldt i en tilspidset situation. Vi sætter stor ære i at arbejde konflikt nedtrappende og afholder desuden kurser inde for dette. Vi er altid meget fleksible i forhold til de opgaver vi påtager os, og kan dække alt fra akutvagter til døgnbemanding, hvis behovet opstår. Vi er et nordjysk forankret firma som varetager opgaver i hele Nordjylland. Vi arbejder ud fra en grundlæggende filosofi om at skabe ro og stabilitet for alle involverede parter.

Bossens Psyk

Bossens Psyk

Sikkerhedsværter / Dørmænd

Med vores store erfaring skaber vi står tryghed for diskoteket / barens gæster samt stedets personale.

Sikkerhedsværter
Psykiatrivagter

Psykiatrivagter

Med jeres og vores tryghed i mente arbejdes der ud fra at give størst muligt tryghed til både borgere og personale.

Dørmænd

Med vores store erfaring skaber vi står tryghed for diskoteket / barens gæster samt stedets personale.

Dørmænd
Uddannede vagter

udd. vagter

Vores vagter arbejder med høj faglighed og har kendskab til alle former for arbejdsopgaver.

Eventvagter

Afholder i koncert – markede – privatfest så har vi folkene med det helt store overblik til de størrer forsamlinger.

Eventvagter

UDSKRIV TIL OS OG FÅ ET TILBUD PÅ DIT PROJEKT

Har du spørgsmål til vores vagtservice, eller vil du gerne hyre en vagt til en opgave? Så kontakt her

Ring til os på tlf.

info@bossens-psyk.dk