Dørmænd & Sikkerhedsværter

Vi er et 100% danskejet sikkerhedsfirma. Vi tilbyder en række professionelle vagtydelser til et bredt kundesegment af offentlige virksomheder, organisationer og private.

Sikkerhedsløsninger til alle formål

Vi ser dørmandsbrancen som en branche, hvor der forventes imødekommenhed, ordentlighed og gensidig respekt. Derfor vil vi sikre os, at vores dørmænd leverer den gældende sikkerhed, som kunden forventer, men samtidig en behagelig oplevelse for gæsten.

Vores filosofi vil altid være at forsøge at løse komplikationer med tale og en respektfuld tilgang, så problemer ikke er til gene for andre gæster samt ansatte.

Vores personale er glade for at komme i tale med både gæster og personale. Derved er det både muligt at skabe trygge og sikre rammer, men også skabe relation til gæsterne, således de har tillid til vagten og tør komme til dem, med deres komplikationer igennem aftenerne.
Udover dørmænd til nattelivet, så leverer vi også sikkerhedsværter til private arrangementer. Her er vores vigtigste opgave selvfølgelig at holde ro og orden blandt gæsterne, men samtidig, hvis dette ønskes, at vi kan være behjælpelige med parkering af biler, modtagelse af gæster, placering af gæster og lign. opgaver. Ønskes andre opgaver udført, så er vi altid åbne for dette, og kan altid aftales nærmere ved kontakt.