Psykiatri vagter

Bossen’s er et firma som tilbyder hjælp inde for psykiatrien, bosteder og plejehjem. Vi sætter stor ære i at arbejde med anerkendelse, respekt og empati overfor den enkelte borger. Vi har dørmænd og vagter med over 35 års erfaring og forsøger at håndtere alle situationer med dialog, vi er nærværende og har altid tid til at snakke med gæsterne.

Vi har sikkerhedsværter – psykiatrivagter – dørmænd – udd vagter – livvagter – eventvagter. Skal du holde stor privat fest, klarer vi alt fra parkering af biler til sikkerheden. Vores konflikthåndtering vil som udgangspunkt altid være dialog, men vil man have sikkerhedsværter med specielle kvalifikationer, så klarer vi også dette. Alt dette tages i tæt dialog med kunden hvor vi hele tiden arbejder på at forbedre samarbejdet.

Sikkerhedsløsninger til alle formål

Igennem vores mange år i brancen, har vi altid arbejdet ud fra det holistiske menneskesyn og respekter den enkeltes selvbestemmelsesret. Dette har givet os stor erfaring indenfor menneskelige adfærd, samt håndtering af de forskellige personligheder. Vi bruger guidning og vejledning som redskaber til at opnå målende med den enkelte opgave, samt sikrer at personalet kan føle sig trygge og at der skabes ro på afdelingen. Dette gør vi i samarbejde med personalet samt ledelsen og ud fra de ønsker som der vil være i forhold til den enkelte opgave. Vi har stor erfaring både i forhold til psysisk sygdomme bla, demens, borderline og skizofreni samt erfaring med domsanbragte og borgere med udadreagerende adfærd. Kontakt os

Vores personale er trænet i at udvise rolig adfærd og holde hovedet koldt i en tilspidset situation. Vi sætter stor ære i at arbejde konflikt nedtrappende og afholder desuden kurser inde for dette. Vi er altid meget fleksible i forhold til de opgaver vi påtager os, og kan dække alt fra akutvagter til døgnbemanding, hvis behovet opstår. Vi er et nordjysk forankret firma som varetager opgaver i hele Nordjylland. Vi arbejder ud fra en grundlæggende filosofi om at skabe ro og stabilitet for alle involverede parter.

Bossens Psyk

Bossens Psyk